Pergo-laminaat Wide Long Plank - Sensation

Een groots uitzicht!

Sensation Wide Long Plank-vloeren doen een kamer heel wat ruimer aanvoelen.

Waterbestendige laminaatvloeren

Met zijn Aquasafe-technologie zorgt Pergo voor een nieuwe norm voor waterbestendige laminaatvloeren. Dankzij AquaSafe kun je nu ook in de hal, keuken en andere vochtige ruimtes op de duurzaamheid van een laminaatvloer rekenen. Maar het feit dat deze vloeren tegen water kunnen, is niet het enige wat ze zo speciaal maakt. Een waterafstotende vloer is ook uitstekend bestand tegen vuil en morsen.

AquaSafe-laminaat

AquaSafe zorgt zelfs tot in de voegen voor een gesloten oppervlak en voorkomt zo dat water in de vloer kan doordringen. De vloeren zijn niet alleen waterafstotend, maar ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Garantie

Het resultaat? Water, vuil en vlekken dringen niet in de planken door en kunnen makkelijk weggeveegd worden.

Ben je op zoek naar een vloer waar je je nooit zorgen over hoeft te maken?

In kamers waar wel eens wat gemorst wordt, zorgt Pergo AquaSafe voor een nieuwe norm voor waterbestendige laminaatvloeren!

Keuken

Keuken

Onze laminaatvloeren zijn niet alleen waterafstotend, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Perfect dus om de keuken naadloos in je woonruimte te integreren.

Woonkamer

Woonkamer

Waterafstotend betekent ook dat wijn en sauzen geen enkel probleem vormen. Als je iets morst in de woonkamer, hoef je het alleen nog maar op te vegen!

Kinderkamer

Kinderkamer

Wie weet wat ze daar allemaal zullen uitspoken? Met een waterafstotende vloer in de kinderkamer hoef je je alvast geen zorgen te maken.

Ontdek alle waterafstotende laminaatvloeren:

Bekijk een 'Preview' >