Go to content Go to search

De perfecte vloer voor iedere kamer

woonkamer met oranje bank en een beige laminaatvloer

Woonkamer

De woonkamer is een ruimte die iedereen elke dag gebruikt, ook in het weekend. Naast de slaapkamer brengen we het merendeel van onze tijd door in de woonkamer. De vloer in de woonkamer moet dus niet alleen bestand zijn tegen dagdagelijkse uitdagingen, maar moet ook aantrekkelijk en mooi zijn voor als we gasten ontvangen.

slaapkamer met oranje bank en een grijze vinylvloer

Slaapkamervloeren

Of je nu graag lekker lang uitslaapt of niet, het is altijd leuk om een mooie vloer te zien als je uit bed stapt. Je kunt uiteraard om het even welke vloer kiezen voor je slaapkamer, maar er zijn heel wat redenen voor de populariteit van parket en laminaat.

witte keuken met een bruine laminaatvloer

Keuken

De keuken vormt het hart van de woning. De keuken is de plek bij uitstek om gezellig samen met familie en vrienden te keuvelen, koken, bakken en eten. Kortom, om te leven. Daar komt uiteraard ook heel wat gemors bij kijken, en af en toe valt er wel eens een bord of iets kleverig of scherp op de vloer. De keukenvloer krijgt met andere woorden heel wat te verduren. Het is dus aan te raden even stil te staan bij welke vloer je nu precies wilt in je keuken.

kinderkamer met speelgoed op een beige vinylvloer

Kinderkamer

Voor heel wat kinderen is het erg spannend als ze voor het eerst een eigen slaapkamer krijgen. Vanaf nu is het tijd om in een groot bed te slapen, en krijgen ze een eigen plekje waar ouders en broers of zussen hen niet kunnen storen. Eigenlijk is het de enige plek waar een kind echt kan kiezen om even alleen te zijn.

gang met kapstok en een bruine laminaatvloer

Halvloeren

Vandaag de dag kun je kiezen uit heel wat duurzame vinyl- en laminaatvloeren met aantrekkelijke dessins, verschillende glansgradaties en tal van oppervlaktexturen. Veel daarvan zijn amper van hout of steen te onderscheiden. Ook kun je kiezen tussen verschillende types voegen, planken en platen. Ook al is de hal onmiskenbaar een van de ruimtes die het meest met vuil, zand en water te maken krijgt, toch kun je er een warme en gezellige plek van maken die best wel tegen een stootje kan.

kelder met kapstok en een beige vinylvloer

Kelder

Ben je eindelijk zover om je kelder onderhanden te nemen en er een plek van te maken waar het leuk toeven is? Ben je het beu dat je kelder een spinnenparadijs is? Blijf dan niet langer bij de pakken zitten en maak er een aangename en nuttige ruimte van.

kantoor aan huis met een bureau en een beige vinyl vloer

Thuiskantoor

We weten al langer dan vandaag dat een aantrekkelijk en net kantoor heel motiverend en bevredigend kan zijn. Je brengt heel wat tijd door in je thuiskantoor, en neem het maar van ons aan dat je veel meer gedaan zult krijgen als je niet het gevoel hebt dat je in je slaapkamer zit te werken. Of je nu een kantoor voor meerdere mensen of alleen voor jezelf inricht, het principe blijft gelijk: je werkplek moet praktisch, uitnodigend en creatief aanvoelen.

zomerhuis met grote ramen en een grijze laminaatvloer

Vakantiehuis

Zomer. Het is eindelijk warm buiten en de langverwachte vakantie is aangebroken. Er staan alleen maar leuke etentjes op het programma, en er is niets wat echt moet. Je vult de wagen met zwempakken en boeken en trekt eropuit.