Go to content Go to search
close-up van vuile schoenen met gemorste modder en water op een beige houten vloer

Zorgeloze parketvloeren met StayClean-technologie

Onze Scandinavische roots hebben ons een en ander geleerd over ruig weer. Omdat hout een natuurlijk materiaal is dat gevoelig kan zijn voor verkleuring door vuil en water, hebben we StayClean ontwikkeld – een waterafstotende en eenvoudig te reinigen oppervlak- en randbescherming.

Vandaag kunnen we echter nog beter waterbestendige houten vloeren en uitzonderlijke bescherming bieden. StayClean+ bouwt voort op de StayClean-technologie met een nieuw innovatief kliksysteem dat voorkomt dat water kan doordringen, waardoor het oppervlak 100% waterdicht is. Een houten vloer plaatsen in je keuken of hal is nu dus beter dan ooit, zelfs in huizen waar veel wordt gemorst en waar modderige poten rondlopen.

Ontdek vloeren met StayClean+

kind dat op het aanrecht zit en een kom cornflakes morst op een beige houten vloer

Vloeren met StayClean+ – tot 72 uur waterbestendig

De nieuwe revolutionaire technologie van StayClean+ houdt je parketvloer waterdicht, zelfs als het water tot 72 uur blijft staan*. Zo kan je zorgeloos genieten van je parketvloeren. De unieke innovatie voorkomt ook dat vuil vast komt te zitten in de voegen en de houtstructuur van je mooie Pergo-parketvloer. Hierdoor zijn de vloeren enorm eenvoudig schoon te maken en blijven deze houten vloeren er nog jaren fris uitzien. StayClean+ komt met een vochtgarantie van 15 jaar en is verkrijgbaar in ons assortiment: Falster, Lofoten en Svalbard.

*Getest conform ISO 4760 (geen lekken) en voldoet niet aan de EN13553-normen voor gelaste, veerkrachtige vloerbedekkingen.

Ontdek vloeren met StayClean+

close-up van een aanrecht met een bruine houten vloer

Nieuw – smalle, stijlvolle Falster met StayClean+

De smalle planken van Falster met voegen langs de lange zijden geven je kamer een luchtige, lichte, eigentijdse uitstraling. En door de bescherming van StayClean+ is de vloer ideaal voor keukens of andere plekken waar je zou kunnen morsen. Bekijk het assortiment van hedendaagse ontwerpen, geïnspireerd op de Scandinavische natuur – van lichte, rustgevende Arctische Eik tot warme en huiselijke Zadelbruine Eik.

Ontdek Falster

Ontdek onze parketvloeren met StayClean-technologie