Waarom kiezen voor houten vloeren van Pergo ?

WARMTE EN KARAKTER DIE NIET VERGAAN

Bij Pergo zijn we ervan overtuigd dat een mooi interieur begint bij een mooie vloer. En als het gaat om het toevoegen van warmte en persoonlijkheid aan een ruimte, kan er niets tippen aan het natuurlijke en unieke karakter van een houten vloer.

Maar houten vloeren hebben meer te bieden dan natuurlijke charme. Een vloer moet ook duurzaam zijn. Hij moet bestand zijn tegen kinderen, huisdieren, ongelukjes en feesten. Per slot van rekening wilt u een vloer die er zo lang mogelijk prachtig uitziet. De houten vloeren van Pergo werden hier speciaal voor ontwikkeld.


Lange en brede planken

Langer en breder

De dimensies van een plank kunnen echt de sfeer van uw vloer beïnvloeden. Onze nieuwe Pergo vloeren doen dit op magistrale wijze.

Duurzaamheid

Uitstekende duurzaamheid

Als u op zoek bent naar een vloer die bestand is tegen ongelukjes, huisdieren, kinderen enz., zoek dan niet verder. Het geheim zit in onze geavanceerde productopbouw, ondersteund door de beste garantie op de markt.

Installatie

De eenvoud van Pergo

Uiterst eenvoudige installatie dankzij ons revolutionair kliksysteem PerfectFold™ 3.0 en de vooraf aangebrachte finish zodat u de vloer meteen in gebruik kunt nemen.

Onze parketvloeren

Natuurlijke schoonheid zoals u het wilt. Houten vloeren van Pergo zijn verkrijgbaar in een ruime keuze van prachtige collecties met verschillende plankontwerpen, sorteringen, structuren en afwerkingstechnieken.
Langeland
Langeland
Parket
Lofoten
Lofoten
Parket
Lofoten
Lofoten
Lofoten
Svalbard
Svalbard
Parket
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Top