Pergo StayClean Technology

NIEUW: Stay Clean

Hout is één van de mooiste producten uit de natuur. Helaas kunnen houten vloeren ook snel verkleuren door vuil en vocht. Om die reden hebben wij de StayClean technologie uitgevonden.

Waarom kiezen voor parketvloeren van Pergo?

Thuis moet je je kunnen ontspannen, jezelf kunnen zijn en zonder zorgen kunnen leven. Bij Pergo laten we ons door deze filosofie leiden bij het ontwerp van onze parketvloeren. Wij hebben de look van een vloer altijd al net zo belangrijk gevonden als zijn bestendigheid tegen het dagelijks leven. Wat ben je trouwens met een mooie parketvloer die zijn schoonheid snel verliest?

Langer en breder

Breder & langer

Lange planken doen je ruimte groter lijken en geven een stijlvolle, hedendaagse touch aan je volledige interieur. Langeland zijn 240 cm lang en 26 cm breed- deze look moet je echt kunnen voelen.

Duurzaamheid

We tillen duurzaamheid naar een hoger niveau

Pergo parketvloeren zijn ontworpen om je heel leven lang mee te gaan. Vloeren krijgen uiteindelijk heel wat te verduren. Daarom bieden wij levenslange garantie op al onze vloeren. Bovendien beschikken alle vloeren met StayClean bescherming over een vochtbeschermingsgarantie van 10 jaar.

Snelle & gemakkelijke plaatsing

Snelle & gemakkelijke plaatsing

Heel gemakkelijke plaatsing dankzij ons revolutionaire PerfectFold™ 3.0 kliksysteem. De vloeren beschikken over een vooraf aangebrachte afwerkingslaag, zodat je de vloer onmiddellijk kan gebruiken.

Onze parketvloeren

Geef je de voorkeur aan een gladde vloer of aan een ruwe look met zichtbare knopen en barsten? Is een geverniste oppervlaktebescherming met weinig onderhoud iets voor jou? En wat met schuine kanten en verschillende formaten? In onze collectie vind je vloeren die met alle stijlen en voorkeuren matchen.

Falster
Falster
Parket
Falster
Langeland
Langeland
Parket
Extralange & extrabrede parketvloeren met een authentieke look
Lofoten
Lofoten
Parket
Budgetvriendelijke parketvloeren met een renovatievriendelijke dikte
Saltholm
Saltholm
Parket
Trendy parketvloeren met een visgraat- of vierkante mandpatroon
Sandhamn
Sandhamn
Parket
Parketvloeren met een dynamisch chevronpatroon
Svalbard
Svalbard
Parket
Lange & brede eiken parketvloeren met een renovatievriendelijke dikte

Je perfecte vloer gevonden?

Wij begeleiden je bij de plaatsing en alles wat je verder nodig hebt om ervoor te zorgen dat je nieuwe vloer net zo mooi wordt als jij wil!

Eenvoudige installatie Eenvoudige plaatsing

Doe je het zelf?
Een nieuwe vloer plaatsen is makkelijker dan je denkt. Wij begeleiden jou bij elke stap!

Laminaatvloer accessoires Accessoires

Vergeet de finishing touch niet!
Wij bieden een complete set accessoires die bij jouw nieuwe vloer passen en die je een speciale afwerking naar wens opleveren.

Gemakkelijk onderhoud Onderhoudsvriendelijk

Gemakkelijk schoon te maken. Blijft mooi!
Met StayClean zijn alle geverniste parketvloeren van Pergo extra bestand tegen vloeistoffen en morsen, zodat er geen vuil in de voegen en de houtstructuur terechtkomt.