Je vinylvloer reinigen en herstellen

Goed nieuws: na de plaatsing mag je meteen op je nieuwe Pergo-vinylvloer stappen. Onze vloeren zijn uiterst duurzaam en op elke vloer krijg je 20 of 25 jaar garantie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vloer af en toe goed schoonmaken. Een krasje? Je kunt het gewoon zelf verwijderen!

Hoe houd je je vinylvloer glimmend schoon?

Vlekken op een vinylvloer zijn bijna nooit blijvend. Als je gemorste stoffen onmiddellijk verwijdert, hoef je niets te vrezen. Een borstel, een microvezeldoek, een stofzuiger, een vochtige dweil … Bijna alles wat je in huis hebt kun je gebruiken om je vinylvloer schoon te maken. Wij raden je echter aan om het rustig aan te doen met de stoomreiniger.

Pergo Clean is een onderhoudsproduct dat de toplaag van je vloer beschermt. Ideaal voor het verwijderen van vuil, vetvlekken en voetafdrukken, maar ook voor het dagelijks onderhoud.

Vind onderhoudsproducten

3 gouden regels om je vinylvloer te beschermen

Hoe kun je gemorste stoffen verwijderen?

1. Verwijder gemorste stoffen altijd onmiddellijk.

Pergo Clean-onderhoudsproduct

2. Gebruik alleen ons Pergo Clean-onderhoudsproduct omdat andere, agressieve schoonmaakmiddelen je vloer kunnen beschadigen.

Sleep nooit zware voorwerpen over je vloer

3. Sleep nooit zware voorwerpen of meubilair over de vloer. Til deze altijd op.

Hoe herstel je je vinylvloer?

Hoeveel voorzorgsmaatregelen je ook neemt, kleine krasjes komen bijna altijd voor. In dat geval breng je wat Pergo-herstellingswas aan om je beschadigde planken snel en gemakkelijk te herstellen. Wij bieden wax aan in een breed scala van kleuren voor alle Pergo-vloeren.

Vind herstelproducten