Pergo-vinylvloeren

Vinylplanken en tegels

Als het op hoogwaardige vinylvloeren aankomt, stelt Pergo de norm. Je komt voor authentieke texturen, stijlvolle dessins en levensechte details. Je blijft voor de waterbestendige duurzaamheid, de prestaties en de zachte, warme aanraking.

Of je nu kiest voor Rigid Click of Flex Click & Flex Glue, er is altijd een Pergo-vinylvloer die geschikt is voor je project.

Rigid Click-vinyl van Pergo 

Rigid Click

Op zoek naar vinyl dat eindeloos blijft meegaan? Rigid Click-vloeren zijn uiterst duurzaam. De kern is ultrasterk en de toplaag ultrabestendig, terwijl het vinyl zeer dun is. Onze Rigid Click-vloeren zijn 100% waterbestendig en zijn gemakkelijk te plaatsen, zelfs op onregelmatige oppervlakken.

  • 100% waterbestendig
  • Ultrasterk
  • Eenvoudige plaatsing, zelfs op oneffen oppervlakken
Flex Vinyl van Pergo 

Flex Click & Flex Glue

Als je droomt van een vloer die zacht, stil en mooi is, dan zijn onze Flex Click- & Flex Glue-vloeren precies waar je naar op zoek bent. De flexibele vloer absorbeert geluid en is ook kras- en vlekbestendig, met een grote dimensionale stabiliteit.

  • Zacht & stil
  • Uiterst kras- en vlekbestendig
  • Ideaal voor vloerverwarming

Wat anderen over onze vloeren getuigen

Onze vloeren zijn gemaakt om beleefd te worden – om deel uit te maken van je leven. Ontdek de rol die zij spelen in het leven van andere mensen.

Vind je perfecte vinylvloer

#FloorAdvisor#

Accessoires voor vinyl

Maak je droomvloer compleet met kwaliteitsaccessoires voor een perfecte afwerking.


Accessoires voor de plaatsing

Accessoires voor het onderhoud

Accessoires voor vinyl van Pergo