Kies de juiste vloer voor je vakantiehuis

Kies de juiste vloer voor je vakantiehuis

Zomer. Het is eindelijk warm buiten en de langverwachte vakantie is aangebroken. Er staan alleen maar leuke etentjes op het programma, en er is niets wat echt moet. Je vult de wagen met zwempakken en boeken en trekt eropuit.

Ontdek alle vakantiehuisvloeren

Lekker zomeren

Heerlijk toch, op vakantie gaan. Maar ook in je eigen vakantiehuis moet er schoongemaakt worden. Tijd om de stofvod boven te halen, de oude ramen te schilderen, het gras te maaien en de struiken te snoeien. Voor heel wat mensen zijn deze praktische klusjes ontzettend ontspannend vergeleken met de sleur van het dagelijkse leven.

Prachtig en duurzaam interieur

Je vloer krijgt ongetwijfeld heel wat te verduren als iedereen na een partijtje zwemmen of ravotten in de tuin het huis binnenkomt. Door een vloer te kiezen die opgewassen is tegen deze uitdagingen, kun je meteen heel wat problemen met vochtschade en blijvende vlekken vermijden. Als alleen jij en je gezin het huis gebruiken, raden wij een prachtige, knusse parketvloer aan. De parketvloeren van Pergo zijn duurzaam, kunnen tegen een stootje en hebben een behandelde bovenlaag. Perfect dus voor het drukke gezinsleven.

Een praktische laminaatvloer of vinylvloer plaatsen

Als je vakantiehuis ook verhuurd wordt, kies je beter voor een praktische laminaat- of vinylvloer die makkelijk schoon te maken en extra slijtvast is. Zo gaat de vloer stukken langer mee en blijft het huis even proper voor de volgende huurder.

In een lichtrijk zomerhuisje met mooie bleke vloeren voelt iedereen zich meteen in vakantiestemming. Durf jij voor een bleke vloer te kiezen? Natuurlijk wel. Met een beschermende bovenlaag die makkelijk schoon te maken is, gaat zelfs een bleke vloer een leven lang mee. Combineer de vloer met gewitte muren en prachtig verweerde antieke meubels, mooie tapijten en gezellige kussens voor een kalme sfeer. Laat die lichttherapie maar komen!

Ontdek alle vakantiehuisvloeren
Een pergo winkelpunt vinden
Voer stad of postcode in

Vind je favoriete vakantiehuisvloer:

Bekijk een 'Preview' >