Pergo vandaag

Pergo, floors for real life

Meer dan drie decennia geleden riep Pergo laminaatvloeren in het leven. Tegenwoordig staat het merk gelijk aan prachtige, praktische vloeren – een traditie die is gevestigd in 'De geschiedenis van laminaat'. Dit verhaal begon met een idee over het maken van prachtige vloeren die duurzaam genoeg waren om de echte uitdagingen van het dagelijks leven aan te kunnen en die er na jaren van gebruik nog steeds mooi uitzien. Voor nog betere bruikbaarheid maakten we het laminaat uitermate eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Tegenwoordig liggen deze ideeën ten grondslag aan alles wat we doen, van nieuwe doorbraken in laminaatvloeren tot uitbreidingen naar vloeren van vinyl en natuurlijk hout. Vloeren voor uw echte, dagelijkse leven.

Gepatenteerde innovaties voor eenvoud, duurzaamheid en schoonheid
De lijst van innovaties van Pergo is lang, en veel van onze uitvindingen zijn beschermd door bijna 500 patenten en patentaanvragen overal ter wereld. Vandaag de dag zijn enkele van onze populairste innovaties PerfectFold™ 3.0 voor buitengewoon eenvoudige installatie, TitanX™ Advanced voor ongeëvenaarde slijtvastheid en EndlessPlank™ voor schoonheid die altijd behouden blijft.

Onderdeel van het grootste vloerbedrijf ter wereld
Sinds 2013 is het merk Pergo eigendom van Mohawk Industries, Inc., het grootste vloerbedrijf ter wereld met ondernemingen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Pergo-producten worden geproduceerd door de afdeling vloeren van Unilin BV, gevestigd in België.