Technische kenmerken laminaat

Dankzij de gepatenteerde TitanX™-toplaagbescherming behoudt een Pergo-laminaatvloer jarenlang zijn mooie afwerking. TitanX™ is een technologie die bestaat uit meerdere beschermlagen van aluminium oxidedeeltjes die de vloer optimaal beschermt tegen slijtage en krassen. De speciale stootvaste lagen zorgen er samen met het hoogwaardige kernmateriaal TitanX™ tevens voor dat de vloer zeer goed bestand is tegen vallende voorwerpen en hoge hakken.

  1. Superieure slijtvaste en krasbestendige laag
  2. Kristalhelder dessin
  3. Uitmuntende slagvastheid
  4. Waterafstotende HDF-kern
  5. Stabiliserende onderlaag

WAT MAAKT PERGO ZO BIJZONDER?

Wear protection

Bescherming tegen slijtage

Het gepatenteerde TitanX™ oppervlak van Pergo biedt de beste meerlaagse beschermende vloerafwerking die er bestaat. Je bent verzekerd van een slijtvastheid die veel verder gaat dan de gangbare normen voor openbare ruimtes.

Hygienic

Hygiënisch

Een Pergo-laminaatvloer maakt het eenvoudiger om een goede hygiëne te behouden. Bacteriën hebben voeding en vocht nodig om zich te kunnen vermenigvuldigen, maar het strak afgedichte, eenvoudig te reinigen TitanX™ oppervlak maakt dit onmogelijk. Dit garandeert op een natuurlijke manier, zonder chemische ontsmettingsmiddelen, een zeer goede hygiëne.

Antistatisch

Antistatisch

Pergo laminaatvloeren maken een einde aan statische elektriciteit. Elektrostatische lading verdwijnt door het elektrisch geleidende grafiet in de vloer. Deze methode voldoet aan de meest strenge eisen ten aanzien van antistatische eigenschappen.

Slagvastheid

Slagvastheid

De unieke meerlaagse opbouw van het TitanX™ oppervlak, in combinatie met het dikke kernmateriaal van onze vloeren, waarborgt een ultieme slagvastheid tegen alles wat valt en tegen hoge hakken.

Hoge brandwerendheid

Hoge brandwerendheid

Een Pergo-vloer met TitanX™ oppervlak heeft een natuurlijke hoge brandwerendheid omdat de vloer uit meerdere lagen bestaat. In combinatie met de dichtheid van de kern zorgt dit ervoor dat warmte sneller wordt afgevoerd.

Waterafstotend

Waterafstotend

Pergo combineert vochtbestendige kernmaterialen met een sterke en strakke klikverbinding. Het resultaat is dat Pergo-vloeren nauwelijks te evenaren waterafstotende eigenschappen hebben.

Krasbestendigheid

Krasbestendigheid

Het TitanX™ oppervlak heeft een extra beschermende laag die zorgt voor een ongeëvenaarde kras- en schuurbestendigheid, waardoor uw Pergo-vloer zijn rijke uitstraling veel langer en beter behoudt dan andere laminaatvloeren.

Probleemloze installatie

Probleemloze installatie
Ga voor een snelle en makkelijke plaatsing met het PerfectFold™- en Uniclic-kliksysteem. Kies een van beide systemen en plaats je vloerplanken in een handomdraai. Klik en klaar!

Eenvoudiger reinigen

 

Eenvoudiger reinigen

Een Pergo-vloer met TitanX™ oppervlak is makkelijker schoon te houden dan een normale vloer. De reden hiervoor is dat het TitanX™ oppervlak zo strak is afgedicht dat vuil simpelweg geen grip krijgt.