Pergo Laminate Sensation

Pergo Sensation – Waterbestendige laminaatvloeren

Droom je van een zachte houten vloer maar weet je niet of deze wel stevig genoeg is?

Onze nieuwe generatie laminaatvloeren is een genot voor je zintuigen. Het authentieke natuurgetrouwe uiterlijk maakt het onmogelijk om een Sensation laminaat van echt te onderscheiden. Een nieuwe matte afwerking draagt bij tot het houten gevoel en vergroot de natuurlijke look.

100 % waterbestendig!

Dankzij de AquaSafe technologie in onze Sensation vloeren kunnen wij je nu een vloer aanbieden die als nooit tevoren water kan weerstaan. Een geseald oppervlak dat de hele plank bedekt – helemaal tot in de afgeschuinde kanten – voorkomt dat water in de vloer dringt.

Het resultaat? Water, vuil en vlekken kunnen niet indringen en kunnen eenvoudig worden afgeveegd. Omdat de Sensation vloeren waterbestendig zijn, zijn ze ook hygiënisch en eenvoudig te onderhouden.

Duurzame pergo sensation laminaatvloer

DUURZAAMHEID

Hout is een materiaal dat onvermijdelijk tekenen van slijtage gaat vertonen. Sensation vloeren behouden jarenlang hun mooie uiterlijk.
kleuren van pergo sensation laminaatvloeren

KLEUR

Als hout veroudert zal de tint veranderen, terwijl je interieur er met een laminaatvloer nieuw en fris blijft uitzien.
waterbestendige pergo sensation vloer

WATER

Zelfs wanneer houten vloeren worden gecoat met een beschermende lak, kunnen vloeistoffen tussen de planken door sijpelen. Bij Sensation vloeren is het oppervlak geseald en 100 % waterbestendig.

NIEUW: Wide Long Plank Sensation

Als je zoekt naar een vloer die je kamer in iets spectaculairs kan veranderen, hebben wij goed nieuws. Een vloer die indrukwekkend groots is in alle opzichten. De afmeting van elke individuele plank laat de ruimte echt tot leven komen en brengt de natuurlijke uitstraling en gevoel van de Sensation vloeren nog meer tot uitdrukking.

GA VOOR GROOTS!

Bekijk onze nieuwe Sensation vloeren!

#FloorAdvisor#