Pergo Laminate Wide Long Plank Sensation

Sensation Wide Long Plank

Formaat doet ertoe! De afmetingen van de plank kunnen de uitstraling die je vloer heeft daadwerkelijk veranderen. Onze nieuwe Sensation Wide Long Plank vloeren doen dit op een manier die grootser is dan de meeste andere. Voeg waterbestendigheid toe aan de mix en je krijgt een vloer die eenvoudigweg te mooi is om te weerstaan.

Laminaatvloeren van Pergo

35 jaar geleden introduceerden we laminaatvloeren. Een vloer waarin mooi design en een lange levensduur op unieke wijze samenkomen. Pergo-laminaatvloeren kunnen rustig jarenlang intensief gebruikt worden en zien er dan nog steeds prachtig uit. Kortom, deze laminaatvloer is de perfecte keuze voor het huis waarin u geen stress voelt en waar u kunt ontspannen. Welkom thuis bij Pergo!

Beste duurzaamheid

Beste duurzaamheid

Dankzij de gepatenteerde TitanX™-toplaagbescherming behoudt een Pergo-laminaatvloer jarenlang zijn mooie afwerking. Bovendien geniet je van 33 jaar garantie.

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Gezien de extreme duurzaamheid van onze producten schrikken we er niet voor terug op onze vloeren tot maar liefst 33 jaar garantie te geven tegen slijtage, vlekken en verkleuring door zonlicht – de beste garantie op de markt.

Easy installation

Eenvoudige installatie

Alle Pergolaminaatvloeren van alle kwaliteitsniveaus zijn voorzien van het innovatieve PerfectFold™ 3.0-kliksysteem, waardoor u de vloer op drie verschillende manieren kunt installeren.

Waterbestendige laminaatvloeren

Pergo combineert een vochtbestendige kern met een sterke klikverbinding. Op sommige vloeren uit ons gamma passen we ook de unieke Aquasafe-technologie toe. Het resultaat is één van de meest waterbestendige vloeren op de markt.

Onze dessins voor laminaatvloeren

Of je nu van modern of traditioneel houdt, Pergo laminaat biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven.

Big slab
Big slab
Laminaat
Big slab
Classic Plank
Classic Plank
Laminaat
Classic Plank LMP
Domestic Elegance
Domestic Elegance
Laminaat
Domestic Elegance
Long Plank
Long Plank
Laminaat
Long Plank
Modern Plank - Sensation
Modern Plank - Sensation
Laminaat
Wide Long Plank - Sensation
Wide Long Plank - Sensation
Laminaat

Je perfecte vloer gevonden?

Wij begeleiden je bij de plaatsing en alles wat je verder nodig hebt om ervoor te zorgen dat je nieuwe vloer net zo mooi wordt als jij wil!

Eenvoudige installatie Eenvoudige installatie

Doe je het zelf?
Een nieuwe vloer plaatsen is makkelijker dan je denkt. Wij begeleiden jou bij elke stap!

Laminaatvloer accessoires Accessoires voor laminaat

Vergeet de finishing touch niet!
Wij bieden een complete set accessoires die bij jouw nieuwe vloer passen en die je een speciale afwerking naar wens opleveren.

Onderhoudstips voor laminaat Onderhoudstips voor laminaat

Gemakkelijk schoon te maken. Blijft mooi!
Dankzij de gepatenteerde TitanX™ oppervlaktebescherming behoudt een Pergo laminaatvloer jaar in jaar uit zijn elegante afwerking.

Milieu

Ons milieubeleid heeft betrekking op de selectie van grondstoffen, productieprocessen, transport en verpakkingen. En het blijft niet bij loze beloftes.

Pergo AquaSafe Technology
Top