Technische kenmerken vinylvloeren

De vinylvloeren van Pergo zijn speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van het dagelijkse leven tegen te gaan en langdurige schoonheid te bieden. Onze reputatie voor duurzaamheid is net zo van toepassing op onze vinylvloeren als op al onze andere vloeren. Met Pergo-vinyl profiteer je van de zachte touch en luxe feel van vinyl van hoge kwaliteit, zonder in te leveren op onderhoudsgemak. De superieure beschermende toplaag verzegelt het oppervlak op een efficiënte manier, zodat je vloer beter bestand is tegen vlekken en vuil, en beschermd is tegen krassen.

Luxury vinyl tiles

Elke plank en tegel bestaat uit vier lagen. De sterke en duurzame oppervlaklaag biedt een aanzienlijk verbeterde weerstand tegen microkrassen en maakt van vinyl de ideale keuze voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zodat je vloer er nog jarenlang prachtig uitziet.


  1. Superieure beschermende toplaag voor een kras-, vlek- en slijtbestendige vloer
  2. Fijnbedrukte dessinlaag van vinyl
  3. Zeer slagvaste vinylkern
  4. Extra stabiliserende laag met glasvezel
  5. Zeer slagvaste onderlaag van vinyl

Pergo Rigid Vinyl

Als de ondergrond oneffen is, zit je met onze nieuwe Rigid Vinyl-vloer gebakken. Deze vloer heeft een handige klikvoeg en zorgt ook zonder egalisatie voor een perfect resultaat!


  1. Superieure beschermende toplaag voor een kras-, vlek- en slijtbestendige vloer – extra mat voor een authentieke uitstraling
  2. Fijn bedrukte vinyldecorlaag
  3. Flexibele vinyllaag voor een geluidsabsorberend, zacht, warm en comfortabel gevoel
  4. Rigide composietkern die het egaliseren van de ondervloer overbodig maken. Twee met glasvezel versterkte rigide lagen zorgen ervoor dat de vloer niet krom trekt.

Wat maakt Pergo zo bijzonder?

Easy Installation

Probleemloze installatie

Ga voor een snelle en makkelijke plaatsing met het PerfectFold V- en Uniclic-kliksysteem. U legt de planken gewoon op hun plek met een van de methoden en u bent in een mum van tijd klaar.

Wear Protection

Bescherming tegen slijtage

Het oppervlak van Pergo Vinyl zorgt voor een meerlaagse beschermende vloerafwerking. De toplaag beschermt tegen krassen, vlekken en slijtage en is eenvoudig te onderhouden.

Sound Reduction

Geluidsvermindering

De zachte vinylvloer vermindert stapgeluid en biedt een stille en comfortabele loopervaring.

Impact Resistance

Slagvastheid

Het vinyloppervlak van Pergo kent een meerlaagse opbouw. In combinatie met het dichte kernmateriaal garandeert dit een zeer hoge slagvastheid en voorkomt dat putjes worden gevormd, zodat uw vloer wordt beschermd tegen potentiële beschadiging.

Castor Chair

Zwenkwielen

De meerlaagse opbouw van Pergo-vinyl in combinatie met de eigenschappen van de kernlaag is ontworpen om weerstand te bieden tegen beschadiging door zwenkwielen.

Fire Resistance

Hoge brandwerendheid

Pergo-vinylvloeren hebben een natuurlijke hoge brandwerendheid. Zij zijn ontwikkeld om te voldoen aan alle Europese vereisten voor wat betreft installatie in vluchtroutes en vergaderruimtes.

Water Resistance

Waterafstotend

Ons Moisture Resistance System combineert de eigenschappen van de kern met een sterk en nauwsluitend klikprofiel. Daarom hebben Pergo-vinylvloeren nauwelijks te evenaren waterbestendige eigenschappen.

Hygenic

Hygiënisch

Een Pergo-vinylvloer verbetert de hygiëne en zorgt voor een schoner huis. Het afgedichte oppervlak voorkomt bacteriën en helpt het aantal benodigde reinigingsmiddelen te verminderen.

Easy Maintenance

Onderhoudsvriendelijk

De beschermende toplaag van Pergo is bestand tegen vuil en is bovendien onderhoudsvriendelijk en moeiteloos schoon te maken. Het solide ontwerp van de klikvoegen voorkomt ook dat er vuil in de voeg terechtkomt.