Go to content Go to search
Bruine voxnan vinylvloer op een witte trap

PRACHTIGE TRAPPEN CREËREN MET LAMINAAT-, VINYL- OF PARKETVLOEREN

Zo creëer je de mooiste trap met parket-, vinyl- of laminaatvloeren

Pergo-vloerbekleding kan ook worden gebruikt om je trap te transformeren. Onze trapcovers, gemaakt van echte vloeren, creëren een harmonieus interieur door een strakke overgang tussen de treden te bieden met hun geïntegreerde trede- en neusontwerp.

Geef je trap een nieuwe look met Pergo-vloerbekleding

Als je een trap wilt maken die bij je interieurstijl past, dan heb je veel vloermogelijkheden om uit te kiezen. Pergo-vinyl-, laminaat- en parketvloeren zijn uitermate geschikt om je trap op te waarderen en mooi af te werken met onze trapcovers of trapprofielen. Ze zijn eenvoudig te installeren op je bestaande trap en passen naadloos, waardoor het een frisse en moderne look krijgt.

Vinyltrapcover op een trap

Trapcovers: de ideale oplossing

Trapcovers zijn de beste oplossing om je trap op een eenvoudige en stijlvolle manier te transformeren. Ze zijn gemaakt van één stuk vinylvloer met zowel de trede als trapneus, wat voor elke trede een strakke en naadloze look creëert.

  • Gemaakt van echte vinylvloeren, wat een 100% kleurmatch betekent met je vloer.
  • Dezelfde voordelen als je vloer: duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en te installeren.

Je trap is in een mum van tijd klaar en gaat lang mee.
De trapcovers zijn verkrijgbaar voor Vorma pad pro, Glomma pad pro, Namsen pad pro en Namsen pro

Ontdek trapcovers van vinyl

Trapprofiel laminaat op een trap

Lees meer over Incizo, ons trapprofiel

Het Pergo Incizo-profiel is een 5-in-1 oplossing die je kunt gebruiken om je trap af te werken: het is tegelijk een uitzettings-, aanpassings-, eind- en trapprofiel. Met dit profiel kun je het vloerontwerp kiezen dat bij je voorkeur past om je trap af te werken, voor een naadloos en duurzaam resultaat. Het Incizo-profiel en het bijbehorende aluminium subprofiel is alles wat je nodig hebt. In principe is het Incizo-profiel:

  • bestand tegen krassen;
  • waterbestendig;
  • en duurzaam.

Bekijk alle vinylprofielen