Go to content Go to search

gezin zittend op bank met spelende kinderen

Pergo. Floors for real life.

Bij Pergo maken we buitengewoon mooie en extreem slijtvaste vloeren. Geen shortcuts, geen compromissen, gewoon Scandinavisch functioneel design op zijn best. Vloeren die gemakkelijk te installeren zijn en klaar voor alles wat het leven met zich meebrengt. En met een van de grootste assortimenten voor parket, vinyl , en laminaat vind je bij ons ongetwijfeld de perfecte vloer voor jou.

FLOORFINDER

Je droomvloer is maar een paar vragen van je verwijderd met onze slimme FloorFinder tool.
Probeer de vragen
close-up van vloeren

FLOORLAB 

Neem een foto van je kamer, speel met verschillende decors en krijg een voorproefje van welke Pergo vloer er perfect bij past.  
Upload je foto
mobiele telefoon die de Pergo FloorLab tool weergeeft
badkamer met grijze muren, wit bad en een lichtbeige visgraat vinylvloer

NIEUW Vorma - een visgraat droom voor elke kamer

De elegantie van een visgraatvloer zonder afbreuk te doen aan comfort en functie. Onze nieuwe Vorma vinyl visgraatvloer is zowel sterk en stootvast als zacht en stil om op te lopen.
bruine houten vloer met gemorst glas water

NIEUW StayClean+ vloeren - waterdicht oppervlak

StayClean+ is een nieuwe, geavanceerde bescherming die borg staat voor een zorgenvrije en waterdichte parketvloer, zelfs als het water er 72 uur op blijft liggen. Beschikbaar voor sommige van onze houtassortimenten. 

De juiste vloer voor je kamer

Trapcovers voor vinyl

NIEUW Trapcovers voor vinylvloeren

Wil je je trap upgraden zodat hij bij je Pergo-vinylvloer past? Onze trapcovers zijn de perfecte oplossing: duurzaam, eenvoudig te installeren en met dezelfde voordelen als je vinylvloer.
close-up van een woonkamer met een beige parketvloer

Best verkochte vloeren