Rigid Click-vinyl by Pergo

Rigid Click-vinylvloeren

Op zoek naar een mooie vinylvloer die eindeloos blijft meegaan? Onze Rigid Click-vloeren zijn 100% waterbestendig en ultrasterk. Hun stevigheid leent zich perfect voor je energieke levensstijl, terwijl hun natuurgetrouwe dessins jarenlang ontzag zullen inboezemen. En Rigid Click is nog uiterst gemakkelijk te installeren ook.

Ontdek al onze Rigid Click-vloeren

Bekijk een 'Preview' >

Pergo Rigid Click: op de proef gesteld

Wij zijn met ons Pergo Rigid Click-vinyl op stap geweest om de prestaties ervan te testen. Dit is wat wij geleerd hebben.

100 % waterbestendig

Wanneer ze geplaatst zijn, zijn onze Rigid Click-vloeren 100% waterbestendig, met een waterafstotende vinyllaag en een watervast kliksysteem. Kook, feest en mors erop los!

Ultrasterke kern en toplaag

Van de ultrasterke kern tot de ultrabestendige toplaag, Rigid Click-vloeren kunnen alles aan wat je er tegenaan gooit. Enkel zijn dunheid kan zijn sterkte en veerkracht evenaren.

Eenvoudige plaatsing

Het plaatsen van Rigid Click is een fluitje van een cent – zelfs op oneffen oppervlakken – en de ondervloer behoeft weinig tot geen voorbereiding. En dat allemaal dankzij zijn ongeëvenaarde sterkte en zijn eersteklas kliksysteem.