Oppervlakken

Een prachtige vloer is niet alleen oogstrelend. Daarom zien Pergo-laminaatvloeren er niet alleen authentiek uit, zo voelen ze ook.

Onze collecties hebben zeven verschillende oppervlaktexturen die elk extra sterk de indruk wekken dat uw laminaatvloer een echt houten vloer betreft. Van een intensief gebruikt vintage-uiterlijk tot het natuurlijke gevoel van houtnerven. Onze oppervlakstructuren zijn ook verkrijgbaar in verschillende glansniveaus, zodat u de vloer nog beter kunt afstemmen op uw interieurontwerp. Welke stijl u ook wenst, met Pergo-vloeren kunt u op een geavanceerde manier de juiste sfeer creëren in uw huis.

Realistische houtstructuur Hout
Een fijne, realistische houtstructuur die elk type houtdesign accentueert, van lichte tot donkere houtsoorten. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Zacht gevoel Zacht
Een zijdeachtig, glad oppervlak voor een zachtere touch en een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Echte houtstructuur Genuine hout
Een subtiele houtstructuur waarbij de houtnerf goed te zien is. Dit effect is nog sterker aanwezig in onze Sensation-vloeren. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Realistische rustieke houtstructuur Genuine rustiek
Een opvallende houtstructuur waarbij de houtnerf goed te zien is. Dit effect wordt nu nog meer benadrukt in de Sensation-vloeren van Pergo. Kan barsten, knoesten en verweerde effecten bevatten.
Realistische structuur met zaagsneden Genuine zaagsnede
Een realistische houtstructuur met zaagsnede-effect.
Steenstructuur Genuine steen
Een levensechte impressie waarin de structuur van echte stenen tegels wordt gevolgd.
Rustieke structuur van antiek hout Antiek hout
Een rustieke structuur met een vintage-gevoel.
Top