Quickheat vloerverwarming voor laminaatvloeren

Vloerverwarming

Pergo quickheat is de slimme en eenvoudige manier om te genieten van vloerverwarming. Geen gedoe met storten van beton, je hebt niet eens een elektricien nodig. Je kunt simpelweg de quickheat-matten met ingebouwde verwarmingskabels uitrollen en aan elkaar vastklikken. Bevestig de thermostaat en de aardlekbeveiliging aan de muur en steek de stekker in het stopcontact. Het is echt zo eenvoudig. Pergo quickheat biedt naast verwarming ook loopcomfort, zodat je geen andere ondervloer nodig hebt. Bovendien kan je door je primaire verwarming aan te vullen met Pergo quickheat de temperatuur meestal met 2 tot 3 graden verlagen ten opzichte van het gebruik van radiatoren. De timer die bij het systeem is inbegrepen kan worden ingesteld voor 5 + 2 dagen.

VLOERVERWARMING

Pergo quickheat is de slimme en eenvoudige manier om te genieten van vloerverwarming. Geen gedoe met storten van beton, u hebt niet eens een elektricien nodig. U kunt simpelweg de quickheat-matten met ingebouwde verwarmingskabels uitrollen en aan elkaar vastklikken. Bevestig de thermostaat en de aardlekbeveiliging aan de muur en steek de stekker in het stopcontact. Het is echt zo eenvoudig.

Pergo quickheat biedt naast verwarming ook loopcomfort, zodat u geen andere ondervloer nodig hebt. Bovendien kunt u door uw primaire verwarming aan te vullen met Pergo quickheat de temperatuur meestal met 2 tot 3 graden verlagen ten opzichte van het gebruik van radiatoren.
 

quickheat click and plug systeem

 

 

 

1. Snelle, comfortabele warmte
Pergo quickheat bestaat uit twee schuimlagen, een middelste laag met verwarmingskabels en een reflecterend oppervlak van aluminiumfolie. Dankzij de isolatie en het hittereflecterende oppervlak onder in de mat wordt alle hitte omhoog geleid waardoor de kamer snel warmer wordt.

2. Ingebouwde veiligheidsfunctie
Pergo quickheat heeft een ingebouwde elektrische veiligheidsfunctie die automatisch de stroom afsluit als er een storing optreedt. Uiteraard is het systeem gecertificeerd voor doe-het-zelf-installatie en voldoet het aan de internationale normen voor afneembare vloeren.

3. Draadloze thermostaat in elke ruimte
Met Pergo quickheat kunt u de temperatuur in elke kamer eenvoudig regelen. Zodra de matten zijn uitgerold, kunt u gewoon de aardlekbeveiliging aansluiten en de draadloze thermostaat op de gewenste temperatuur instellen.

Met de flexibele timer kunt u afzonderlijke instellingen voor de vloerverwarming opgeven voor werkdagen en weekends. Er zijn vier afzonderlijke tijdzones beschikbaar voor de dag (ochtend, dag, avond en nacht) en voor elke periode kunt u een unieke temperatuur instellen.

 

opbouw quickheat-mat

quickheat draadloze controller