Stapsgewijze instructies

Click

Het PerfectFold™ V kliksysteem is speciaal ontworpen voor de Pergo-vinylvloeren. Het biedt zowel verticale als horizontale vergrendeling. De dubbele vergrendeling geeft de Pergo-vloer unieke stabiliteit en dankzij het nieuwe kliksysteem is installatie sneller en eenvoudiger – sneller dan eender welke vinylvloer op de markt. Kies één van de drie installatiemethoden en installeer de vloer in een handomdraai!

Download de instructies in PDF

Glue

Onze Optimum vinylvloeren zijn een eenvoudig alternatief wanneer je de vloer wil verlijmen. Hier kan je de instructies vinden voor het bereiken van het perfecte resultaat.

Download de instructies in PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Alle vinylvloeren van Pergo kunnen onder de volgende voorwaarden worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming met een “lage temperatuur”. Dit geldt voor vloerverwarming waarvan de verwarmingselementen – warm water of elektrisch – ingegoten zijn in de vloer. Verwarmingsfilms of andere “nieuwe” systemen OP de chape of de houten ondergrond zijn niet geschikt voor Pergo-vinylvloeren.

Download de instructies in PDF - Click 

Download de instructies in PDF - Glue

Rigid Vinyl

Rigid Vinyl kan op onregelmatige ondervloeren geplaatst worden en maakt het egaliseren van de ondervloer overbodig. Je kan de horizontale - en wentelmethode gebruiken om Rigid Vinylvloeren te plaatsen.

Download instructies

Voordat je je vinylvloer plaatst

Welk gereedschap heb je nodig?

Hoe plaats je een vinylvloer

Bereid je ondervloer voor

Hoe snij je vinylvloeren?

Hoe bereid je je ondervloer voor?

Hoe plaats je een vinylvloer rond ronde objecten?

Hoe plaats je een vinylvloer in een ruimte met aflopende muren?

Hoe ga je om met een gebogen muur?

Hoe plaats je vinyl onder een deur?

Hoe plaats je vinyl op een trap?

Top