Technische kenmerken vinylvloeren

De vinylvloeren van Pergo zijn speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van het dagelijkse leven tegen te gaan en langdurige schoonheid te bieden. Onze reputatie voor duurzaamheid is net zo van toepassing op onze vinylvloeren als op al onze andere vloeren. Met Pergo-vinyl profiteer je van de zachte touch en luxe feel van vinyl van hoge kwaliteit, zonder in te leveren op onderhoudsgemak.

Luxury vinyl tiles

Elke plank en tegel bestaat uit vier lagen. De sterke en duurzame oppervlaklaag biedt een aanzienlijk verbeterde weerstand tegen microkrassen en maakt van vinyl de ideale keuze voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zodat je vloer er nog jarenlang prachtig uitziet.

  1. Beschermende TitanV™-laag die bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage
  2. Fijnbedrukte dessinlaag van vinyl
  3. Zeer slagvaste vinylkern
  4. Extra stabiliserende laag met glasvezel
  5. Zeer slagvaste onderlaag van vinyl

Pergo Rigid Vinyl

Als de ondergrond oneffen is, zit je met onze nieuwe Rigid Vinyl-vloer gebakken. Deze vloer heeft een handige klikvoeg en zorgt ook zonder egalisatie voor een perfect resultaat!


  1. Superieure TitanV™-laag voor kras-, vlek- en slijtbestendigheidextra mat voor een authentieke look
  2. Fijn bedrukte vinyldecorlaag
  3. Flexibele vinyllaag voor een geluidsabsorberend, zacht, warm en comfortabel gevoel
  4. Rigide composietkern die het egaliseren van de ondervloer overbodig maken. Twee met glasvezel versterkte rigide lagen zorgen ervoor dat de vloer niet krom trekt.

Wat maakt Pergo zo bijzonder?

Easy Installation

Probleemloze installatie

Met het PerfectFold™V-systeem wordt installatie snel en eenvoudig. U vouwt de planken gewoon op hun plek met een van de drie methoden en u bent in een mum van tijd klaar.

Wear Protection

Bescherming tegen slijtage

Het oppervlak van Pergo-vinyl biedt een meerlaagse beschermende vloerafwerking. De beschermende TitanV™-laag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage en is onderhoudsvriendelijk.

Sound Reduction

Geluidsvermindering

De zachte vinylvloer vermindert stapgeluid en biedt een stille en comfortabele loopervaring.

Impact Resistance

Slagvastheid

Het vinyloppervlak van Pergo kent een meerlaagse opbouw. In combinatie met het dichte kernmateriaal garandeert dit een zeer hoge slagvastheid en voorkomt dat putjes worden gevormd, zodat uw vloer wordt beschermd tegen potentiële beschadiging.

Castor Chair

Zwenkwielen

De meerlaagse opbouw van Pergo-vinyl in combinatie met de eigenschappen van de kernlaag is ontworpen om weerstand te bieden tegen beschadiging door zwenkwielen.

Fire Resistance

Hoge brandwerendheid

Pergo-vinylvloeren hebben een natuurlijke hoge brandwerendheid. Zij zijn ontwikkeld om te voldoen aan alle Europese vereisten voor wat betreft installatie in vluchtroutes en vergaderruimtes.

Water Resistance

Waterafstotend

Ons Moisture Resistance System combineert de eigenschappen van de kern met een sterk en nauwsluitend klikprofiel. Daarom hebben Pergo-vinylvloeren nauwelijks te evenaren waterbestendige eigenschappen.

Hygenic

Hygiënisch

Een Pergo-vinylvloer verbetert de hygiëne en zorgt voor een schoner huis. Het afgedichte oppervlak voorkomt bacteriën en helpt het aantal benodigde reinigingsmiddelen te verminderen.

Easy Maintenance

Onderhoudsvriendelijk

De beschermende Pergo TitanV™-laag is bestand tegen vuil, is onderhoudsvriendelijk en kan zonder inspanning worden gereinigd. Het solide ontwerp van de klikverbindingen voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen binnendringt.

Top