Onderhoud vinylvloeren

Algemeen onderhoud

Vinylvloeren zijn perfect in gebruik, maar net als de meeste dingen moeten ze regelmatig worden gereinigd om ervoor te zorgen dat ze mooi blijven. Dankzij de innovatieve toplaag met TitanV™ hoeft de vloer na het leggen niet speciaal te worden behandeld en kunt u deze eenvoudig reinigen met een bezem, stofzuiger of een vochtige dweil. We raden aan om altijd een niet-agressief onderhoudsproduct te gebruiken, zoals Pergo vinylreiniger, dat de originele uitstraling van uw vloer behoudt. Giet geen water over de vloer en laat geen plas water op de vloer liggen.

Periodieke reiniging en onderhoud

Reinig de vloer regelmatig door deze te vegen, te stofzuigen of met een vochtige doek af te nemen. Verwijder direct grit, scherpe voorwerpen, vlekkenmiddelen, vocht of agressieve substanties van de vloer.

LET OP: gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen, zeep, schurende reinigingsproducten of reinigingsproducten die olie of was bevatten.

Vlekverwijdering

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Hoe langer gemorste producten op de vloer blijven liggen, hoe groter het risico dat de vlek permanent in de vloer blijft zitten. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met Pergo vinylreiniger.

Industriële reiniging

Om de weerstand en de reinigingseigenschappen van de vloer voor commerciële toepassing te verbeteren, kan een geschikte afdichting worden toegepast volgens de instructies van de fabrikant van dit product.

Hoe verwijder je vlekken van een vinylvloer?

Hoe verwijder je strepen van een vinylvloer?

Hoe reinig je een vinylvloer?

Top